Har du overvejet at få lavet genenegle?

Hvad er genenegle? Her får du en grundig forklaring

Genenegle er kunstige negle, som gennem UV lys hærdes og både giver dine negle en stærkere overflade som er 6 gange stærkere end dine naturlige negle, samt forlænger dem via Geleen. Gele er et færdigblandet produkt og er den mest kendte form inden for kunstige negle. De forlænger som sagt neglene, men du får altså også et resultat præget af flotte, lange og holdbare negle som bare vil være beundringsværdige. Dine ringe vil synes så smukke, med et pænt sæt negle til. Hænder er faktisk noget vi ofte lægger mærke til, hvis vi sidder i på arbejdspladsen eller ovre i skolen, så kan man ikke undlade lige at se på sidemakkerens flotte hænder, hvis du bare udstråler pæne negle. Det er lidt som en accesories til dig selv.

Faktisk så kan du også få lavet dem til den stil du søger, vi alle har jo forskellige smage indenfor negle området. Nogle er til klassisk franske negle, andre er til farverige og mønstrede negle. De kan altså laves i forskellige farver og dekorationer, alt efter humør, stil og personlige præferencer.

Du kan også få neglene så de både kan laves med og uden forlængelse. Ikke alle har mulighed for at bære lange negle i forbindelse med job eller andre aktiviteter  i deres hverdag. Det er ikke alle der har behovet for de helt lange negle, men bare selve styrken af neglene kan gøre en kæmpe forskel for dig. Så at få lavet gele negle er altså for alle typer af mennesker.

Hvor skal jeg få lavet mine gelenegle?

Du kan få lavet gelenegle hos nyenegle.dk, her får du professionel hjælp og der bruges udelukkende produkter fra CND, som er det bedste mærke på markedet. Du kan få dem lavet i Vejle og du får en høj tilfredshedsgaranti. Hvis du besøger hjemmesiden, vil du opdage de mange gode anmeldelser, netop da kundernes behov står i første række, men samtidig får de også de perfekte stærke gelenegle til gode priser. Du bliver også vejledt i hvordan du behandler dine negle fremover, hvad du skal undgå og vejledt til hvad der er bedst for netop dit behov.

Smukke negle er tiltrækkende og vi synes neglebehandlinger er en del af en god omgang selvforkælelse. Derfor må du bare prøve en behandling, for at se om det er noget for dig. Måske du lige skal vænne dig til det i starten, men måske det også giver dig en følelse af selvtillid som skinner igennem, og bliver din nye form for selvforkælelse.

«
»