Beer-pong til festen

Hver fest er en succes med beer-pong

Vi kender dem alle sammen: De smarte røde kopper, der er overalt i de amerikanske film. Vi ved også alle sammen, at en fest først er en rigtig først, når man har spillet et par gode timers beer-pong – og det skal selvfølgelig være på den rigtige, amerikanske måde!

Reglerne for beer-pong

Rynker du stadig på brynene af uvidenhed, hver gang nogen nævner, at beer-pong er verdens sjoveste drukspil? Frygt ej, for her kommer reglerne – kort forklaret!

Man kan sige, at beer-pong er en udvidet version er borttennis; dog uden bat og bordtennisbord, men til gengæld inkluderer spillet rigelige mængder øl. Det er et af verdens simpleste drukspil, og så kan spillet kan spilles af stort set alle!

Men kort fortalt: To spillere eller to hold placerer sig i hver sin ende af et bord. Ved hver sin ende af bordet placeres et passende antal røde ølkrus, der er fyldt 2/3 med øl. Herefter skiftes man til at kaste en bordtennisbold mod modstanderes røde krus – og rammer din bold i modstanderens krus, skal din modstander drikke indholdet af kruset! Dem som først har alle krusene tomme taber spillet.

De røde krus kan også bruges til andet end beer-pong

Har du og vennerne spillet lidt for meget beer-pong, egner de smarte, røde krus sig også til mange andre sjove drukspil. Kniber det med sigte efter for mange omgange med beer-pong, skal I helt sikkert prøve at spille flip-cup: Her gælder det om at tømme sit glas først og derefter flippe kruset op på bordkanten, så det står på hovedet.

»